1. utrka “MIG 22”, Pribislavec/Belica, 23.10.2022

Sportska udruga „MEGIBA“ u suradnji s Atletskim klubom „Međimurje“ Čakovec, a pod pokroviteljstvom općine Belica i općine Pribislavec organizira 1. UTRKU „MIG 22“.

Cilj utrke je promoviranje zdravog načina života i poticanje sportsko-rekreativnih aktivnosti. Trkači se mogu okušati na zaista jedinstvenoj stazi od 5,5 kilometara koja objedinjuje avionsku pistu i kartodrom.

DATUM: 23. listopada 2022. u 10,00 sati
START I CILJ: Kraj aviona „MIG” kod aerodroma i kartodroma Pribislavec/Belica
KATEGORIJE: M/Ž do 20, M/Ž 20, M/Ž 30, M/Ž 40, M/Ž 50, M/Ž 60, M 70
PRIJAVE:
Putem on-line prijavnice na Internet stranicama AK Međimurje: www.akm.hr,
na dan utrke od 8:00 – 9:50 sati u prijavnom centru kod startno-ciljnog prostora

STARTNINA: Startnina iznosi 80 kn, a uplaćuje se prilikom podizanja startnih brojeva; startni paket sadržava startni broj, bon za topli obrok i piće nakon utrke
NAGRADE: Medalje za prva tri natjecatelja po kategorijama. Pehari i simbolične nagrade za najbolje natjecatelje u ukupnom poretku.
NAPOMENE: obvezan je nastup sa startnim brojem koji osigurava organizator; utrka se održava bez obzira na vremenske uvjete; mjerenje i obradu rezultata osigurava organizator.
SVI NATJECATELJI NASTUPAJU NA VLASTITU ODGOVORNOST! Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.
Prijavom na utrku natjecatelji potvrđuju da daju privolu organizatoru za prikupljanje i daljnju obradu osobnih podataka (ime i prezime, spol, godina rođenja, naziv kluba, mjesto prebivališta i e-mail adresa) u svrhu organizacije i realizacije utrke, objave rezultata, informiranja i izvještavanja o utrci.
Privolom natjecatelji također pristaju da fotografije snimljene prije, tijekom i nakon održavanja utrke organizator može koristiti za objavljivanje za potrebe izvještavanja o utrci, te daljnje promocije utrke i budućih aktivnosti.

Svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim osobnim podacima, ograničavanje obrade i zatražiti brisanje istih.

INFORMACIJE: Ivica Bister – 091/727-6721, ivica@bister.hr

Prethodna OPĆINA PRIBISLAVEC – VELIKO GRADILIŠTE
Skip to content