Datum
25. lipnja 2022. - 3. srpnja 2022.
Vrijeme
17:00 - 23:00
Lokacija
iza Društvenog doma

Dragi ljubitelji odbojke (i oni koji će tek postati),

nakon teških i kriznih godina, veseli nas što ćemo se moći ponovno družiti na svima znanom turniru “Pješčana oluja”.

Ženski odbojkaški klub “Kaštel” iz Pribislavca poziva sve da nam se pridruže na ovogodišnjem turniru koji će prezentirati najatraktivniji ljetni sport odbojke na pijesku te odbojke na vodi🏜️🏐🌅🏐!

Kao i prijašnjih godina, priliku da pokažu svoje sportske vještine imati će svi, od rekreativaca do profesionalaca, u muškoj i ženskoj kategoriji. No podsjećamo, žensku ekipu mogu činiti dvije registrirane igračice, dok pravo nastupa u muškoj konkurenciji ima samo jedan registriran igrač (ekipe se sastoje od 3 igrač(ic)a i dvije zamjene što je ukupno 5 članova po ekipi).
Kotizacija po ekipi iznosi 150 kn.

Limači, budući odbojkaši i odbojkašice, imaju pravo na nastup uz kotizaciju od 100kn (20 po članu) po ekipi!👧🏽👦🏼

 

Turnir počinje od subote 25. lipnja 2022. i traje sve do 2./3. srpnja 2022. godine.

Naši vrijedni organizatori, roditelji i svi ostali pomagači turnira ni ove godine neće razočarati svojom ponudom pratećih sadržaja, hrane i pića🍻🍔💦 a za najuspješnije natjecatelje (prva tri mjesta u svakoj kategoriji) osigurane su bogate nagrade!
🥇🥈🥉


Turnir odbojke na vodi bit će 02.07.2022.💦🏊‍♂️

Prijave za sudjelovanje traju do 24. lipnja 2022. godine, a svoju ekipu možete prijaviti ovdje na samom događaju ili na brojeve mobitela📲:

098 888 630 Marko Obadić
091 9569016 Darina Novaković

23. turnir po redu Pješčana oluja će i ove godine obilježiti dobra odbojka i još bolja atmosfera pa Vas tako pozivamo da nam se pridružite u što većem broju i postanete dio odbojkaškog spektakla na pijesku!

Vidimo se!

U subotu, 2. srpnja završio je 24. po redu turnir odbojke na pijesku – Pješčana oluja. Ženski odbojkaški klub Kaštel iz Pribislavca ponovno se pokazao kao odličan organizator najposjećenijeg turnira odbojke na pijesku u Međimurju, a i šire. Posjetitelji su osim u prikazanoj odličnoj odbojkaškoj igri mogli uživati i u gastronomskoj ponudi, a i vrijeme je bilo savršeno i poslužilo je svaku večer.

 

Ove godine natjecalo se 29 ekipa u muškoj i ženskoj kategoriji te u mlađim dobnim skupinama. Kroz osam dana odbojke na pijesku, posjetitelji su zadnji dan mogli uživati i u turniru odbojke na vodi gdje se prijavilo 16 ekipa iz cijelog Međimurja. ŽOK „Kaštel“ u prvom redu zahvaljuje roditeljima odbojkašica koji su svaku večer pomogli u organizaciji i bez kojih ne bi bilo moguće provesti turnir.

Također treba spomenuti i sponzore turnira: Paul Green, Cwebspace, Promming d.o.o., Kavana Stari krov, Pizzeria Srećko, Bajzovi dvori, Pomodoro Pizza i Grill, Barok Čakovec, Čakovečki mlinovi, Fast food Doner, Muški frizerski salon Karla, Tomislav Bratković – Macura, Julio Lesjak i Općina Pribislavec.

Najbolju odbojku ove godine u ženskoj kategoriji prikazale su ekipa Sorelle u sastavu sestara Frančić Eme i Laure, sestre Mateja Posavec i Željka Obadić te Azra Jelenić. U muškoj konkurenciji najbolji su bili ekipa Nedodirljivi u sastavu Marijan PalinkašAlen GroševićJurica JurenDina Šestan i Martina Novak. U kategoriji Male odbojke pobijedila je ekipa Problem u sastavu Luna ObadićEba HorvatLina Li TarandekGrazia Jelenić, a u kategoriji Mini odbojke ekipa Bojice u sastavu Luna Obadić, Mura Kanižaj, Leona Kozjak i Nela Obadić.

U kategoriji Super mini odbojke pobijedila je ekipa Minići u sastavu Evita BiharKaja SrpakMila PrstecEna Juričan i Hana Balog. Najbolji na turniru odbojke na pijesku bili su ekipa Ravno s kreveta, drugo mjesto osvojila je ekipa Kobre, a treće mjesto Bum tres urnebes.

 

Hvala svim posjetiteljima koji su došli u Pribislavec i veselimo se sljedećoj godini. Još jednom čestitke Ženskom odbojkaškom klubu „Kaštel“ iz Pribislavca.

  • Organizator: ŽOK Kaštel
  • Telefon: .
  • Email: .
  • Website: .
Tags: Obitelj Zabava
Previous Pribislavijada 2022
Skip to content