Načelnik Općine Pribislavec, Matija Ladić, održao prijem za izvanredne sportaše s područja Općine

Općinski načelnik Matija Ladić, 03. travnja 2023. godine održao je svečani prijem Tare Lesjak, Ervina Šoltića, Maure Gajnik, Josipa Francki Novaka i Rahele Varga koji su postigli izvanredne rezultate u području sportova. Nažalost, Rahela Varga i Josip Francki Novak nisu mogli prisustvovati navedenom prijemu.

Karatista Mauro Gajnik, koji trenira u Karate centru Šenkovec, na Prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske osvojio je prvo mjesto u svojoj kategoriji te je uz navedeno zlato osvojio još 13 zlatnih, 3 srebrne i 3 brončane medalje na drugim natjecanjima.

Karatista Ervin Šoltić, koji trenira u Karate klubu Globus, osvojio je u konkurenciji kadeta +70 kg osvojio 3. mjesto, što čini njegovu treću medalju sa Svjetskih liga, nakon zlata i bronce iz U14, osvojio je broncu u kadetima.

Karatistica Tara Lesjak, koja trenira u Karate klubu Međimurje, nastupila je na državnom prvenstvu za mlađe uzraste koje se održalo u Prelogu, u kategoriji mladih kadetkinja do 65 kg, na kojem je osvojila prvo mjesto, čime ostaje državna prvakinja.

Josip Francki Novak, koji je član Hrvatskog saveza za obaranja ruku, nastupao je u Sinju na državnom prvenstvu, gdje je osvojio 1. mjesto u obaranju lijeve ruke te 3. mjesto u kategoriji „open class“ pri obaranju desne ruke.

Rukometašica Rahela Varga, igračica Zrinskog U-14 selekcije, unatoč svojim godinama, dobila je poziv izbornika Hrvatske rukometne mlađe kadetske reprezentacije za okupljanja u Umagu u sklopu ovogodišnjeg kampa HRS-a.

Navedeni sportaši zaprimili su prigodne poklone te će Općina Pribislavec novčanom pomoći nastojati  poticati svoje izvanredne sportaše.

Iznimno sam ponosan što postoje djeca s velikom predanošću sportu, izuzetno mi je drago što mogu ugostiti takve vrhunske sportaše te sam zahvalan što svojim postignućima promoviraju sport, ali i našu Općinu
Matija Ladić
Načelnik
Prethodna NATJEČAJ za prijam u službu u JUO Općine Pribislavec na neodređeno vrijeme za radno mjesto referent za proračun, financije i računovorstvo-202403
Skip to content