Suradnja Općine Pribislavec i OŠ Vladimira Nazora Pribislavec

Tijekom 2023. godine Općina Pribislavec i OŠ Vladimira Nazora nastavljaju suradnju na projektima male vrijednosti.

Kroz protekli period Općina Pribislavec uključila se u sufinanciranje škole u prirodi i maturalnih putovanja 4. i 7. razreda u iznosu od 60,00 eura po danu boravka , sufinanciranje produženog boravka za učenike 1. i 2. razreda u iznosu od 66,36 eura mjesečno, a sve u svrhu pomoći i smanjenja troškova roditeljima.

U suradnji načelnika Općine Pribislavec Matije Ladića i ravnatelja Brune Matoteka u prvih pet mjeseci ove godine realizirana je zamjena drvenog mosta preko kanala Lateralac, te je montiran metalni kao trajniji izdržljiviji te su nadomješteni zaštitni poklopci za šahtove.

Početkom svibnja Općina Pribislavec u sklopu Dana planeta Zemlje uredila je zelene površine sadnjom katalpi, bijelog duda, crvenog javora te raznolikog  drveća, s sveukupno preko 120 sadnica.

U tu svrhu dio sadnica doniran je OŠ Vladimira Nazora Pribislavec u svrhu ispunjenja i ozelenjivanja prostora školskog dvorišta.

Suradnju ćemo svakako nastaviti i u narednom periodu, djeca su naša budućnost i o njima svakako moramo brinuti. Oplemenjivanjem okoliša šaljemo dobru poruku, sufinanciranjima pomažemo roditeljima u troškovima koji opterećuju obiteljske proračune te ih maksimalno pokušavamo pratiti!
Matija Ladić
Načelnik
Prethodna JAVNI  POZIV za prodaju  vozila Mazda Demio C 205900 1,3
Skip to content