Prijem kod načelnika za izvanredne sportaše s područja Općine

Općinski načelnik Matija Ladić održao je 20. siječnja 2023. godine svečani prijem Tare Lesjak, Ervina Šoltića, Maure Gajnik i Josipa Francki Novaka, koji su postigli izvanredne rezultate u području kontaktnih sportova.

Karatista Mauro Gajnik, koji trenira u Karate centru Šenkovec, državni je prvak u kategoriji učeničkih kata.

Karatista Ervin Šoltić, koji trenira u Karate klubu Globus, državni je prvak, svjetski je prvak u kategoriji U14 +55 kg, viceprvak je balkana te je osvojio 1. mjesto na turniru u Samoboru.

Karatistica Tara Lesjak, koja trenira u Karate klubu Međimurje, osvojila je 1. mjesto na Međimurje Openu, 1. mjesto na međunarodnom turniru u Maloj Subotici, 2. mjesto na međunarodnom turniru u Čakovcu, 3. mjesto na državnom prvenstvu, 2. mjesto na međunarodnom turniru Svetog Nikole u Varaždinu te 3. mjesto na turniru Sisak Open.

Josip Francki Novak, koji je član Hrvatskog saveza za obaranja ruku, državni je i europski prvak u obaranju ruku te je 3. na svjetskoj ljestvici navedenog sporta.

 

Općina Pribislavec nastojati će poticati svoje izvanredne sportaše, a uz izdvajanja za sport pomažu se i sportaši pojedinci koji ostvaruju vrhunske rezultate.

Iznimno sam ponosan što postoje djeca s velikom predanošću sportu, izuzetno mi je drago što mogu ugostiti takve vrhunske sportaše te sam zahvalan što svojim postignućima promoviraju sport, ali i našu Općinu, rekao je načelnik Matija Ladić.

Prethodna Poziv udrugama na dostavu izvješća za 2022. godinu
Skip to content