PROJEKT LOPTALICA U DJEČJEM VRTIĆU ŽIBEKI PRIBISLAVEC

MEGIBA – Društvo sportske rekreacije MEĐIMURSKA GIBALICA već dvije godine provodi aktivnosti projekta „Loptalica“ u Dječjem vrtiću Jelenko u Domašincu, a s obzirom da je navedeno Društvo registrirano na području Općine Pribislavec, sada kreće s provođenjem spomenute aktivnosti i na njenom području.

Navedeno Društvo javilo se na Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba Općine Pribislavec za 2022. godinu, temeljem kojeg su općinski načelnik Matija Ladić, kao predstavnik Općine Pribislavec i predsjednik Društva MEGIBA, Dejan Posavec, sklopili Ugovor o dodjeli financijske potpore prema programu javnih potreba Općine Pribislavec za 2022. godinu.

Sklapanjem navedenog Ugovora ostvarena su potrebna financijska sredstva za provedbu aktivnosti projekta „Loptalica“, koji u dogovoru s Anitom Caban, ravnateljicom Dječjeg vrtića Žibeki Pribislavec, kreće s provedbom u istom, a na način da će se aktivnosti provoditi jedanput tjedno.

Također, navedeno Društvo MEGIBA poklonilo je djeci Dječjeg vrtića Žibeki Pribislavec set lopti i ostale sportske artikle, što je izazvalo veliko veselje i radost djece, što je vidljivo na fotografijama u privitku.

Prethodna Obilježavanje dječjeg tjedna
Skip to content