Poziv na podnošenje prijava štete od prirodne nepogode suše

Temeljem Odluke župana Međimurske županije od 30.08.2022. godine o proglašenju prirodne nepogode suše na području Općine Pribislavec zbog visokih temperatura i izostanka potrebnih količina padalina u razdoblju od druge polovice lipnja do druge polovice kolovoza, uslijed čega su nastale štete na ratarskim i povrtlarskim kulturama, krmnom bilju, voćnjacima i vinogradima.

Prijava štete podnosi se na obrascu koji se može preuzeti na općinskoj web stranici te na ulazu u Općinu Pribislavec. Obrazac je potrebno ispuniti u svim dijelovima koji su označeni sivom bojom. Tako ispunjeni obrazac ubacite u sandučić na ulazu u Općinu Pribislavec ili ga dostavite skeniranog na e-mail: info@pribislavec.hr.

Rok za dostavu prijave je 07.09.2022. godine.

Ako mjesto na obrascu nije dostatno za upis svih čestica na kojima se nalazi kultura stradala uslijed prirodne nepogode molimo da koristite više obrazaca. Uz obrazac nisu potrebni drugi prilozi! Ukoliko imate pitanja u vezi sa ispunjavanjem obrasca molimo da sve upite upućujete na telefon 040 360 211 ili e-mail: info@pribislavec.hr (Hrvoje Goričanec) ili juo@pribislavec.hr (Ivana Lesjak) radnim danom u vremenu od 07.00 do 15.00 sati.

 

ODLUKA ŽUPANA I OBRAZAC ZA PRIJAVU

 

Povjerenstvo za poljoprivredu i procjenu šteta od prirodnih nepogoda Općine Pribislavec

Prethodna OBAVIJEST MJEŠTANIMA – radovi na ulici Antuna Mihanovića
Skip to content