Poziv i prijava za 6. Regionalni plac

Poštovani,

ovim putem obraćamo Vam se sa zamolbom za uključivanje obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava, domaćih proizvođača ili udruga na 6. Regionalni plac.

Radi se o projektu koji je zamišljen kao svojevrsna regionalna tržnica 2019. godine, te je svojom uspješnošću prepoznat među izlagačima i posjetiteljima. U pozitivnom tonu nastavljamo i u 2022. godini te Vas sve srdačno očekujemo na 6. Regionalnom placu na prostorima Mesapa u Nedelišću, 02.07.2022. godine.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, te služi promociji domaćeg, friškog i zdravog iz Međimurske županije, kao i ostalih županija u regionalnom okruženju (Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Virovitičko-podravska, Bjelovarsko-bilogorska i Krapinsko-zagorska),

Izlagački prostor za sve sudionike je besplatan, kao i ulaz za posjetitelje.

Radno vrijeme Regionalnog placa je od 10 do 16 sati, a sajamska dvorana je otvorena za uređenje izlagačkih prostora od 8 do 10 sati. Svakom izlagaču organizator osigurava izlagački stol 200×65 cm i klupu za sjedenje, a prostor možete dodatno urediti po želji. Zbog svega navedenog bili bismo iznimno zadovoljni kada biste se uključili u ovaj projekt.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je stručna suradnica za organizaciju sajmova Tonka Mlinarić 099-314-5678, mesap@ck.t-com.hr, mesap@mesap.hr.

Prijavnica – Regionalni plac

Uz srdačan pozdrav,
za Mesap d.o.o.
Vitomir Kirić
direktor

Prethodna OŠ. Vladimira Nazora Pribislavec osvojila 2. mjesto!
Skip to content