Učenici 3. razreda Osnovne škole Vladimira Nazora iz Pribislavca posjetili Međimursku županiju!

Učenici jedne od najveće škole u Međimurju, u sklopu terenske nastave posjetili su Međimursku županiju. U velikoj vijećnici Međimurske županije 44 učenika, 3. razreda više je od sat vremena postavljano niz pitanja, poput „ Koje je radno vrijeme župana Međimurske županije Matije Posavca, koliko ima intervjua dnevno, na koji način se financira Međimurska županija? Koliko ima učenika u međimurskim školama?“ te, ali i druga pitanja koje su s velikom radošću pitali učenici, spremno su odgovorile djelatnice iz Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Nives Kolarić Strah i Dijana Pahek.

Međutim, kako tijekom ove COVID godine u obrazovnim institucijama, djelatnice Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Međimurske županije nisu mogle biti u izravnoj komunikaciji s međimurskim učenicima, i one su imale pitanja za svoje goste. Učenici su im prepričali s kojim izazovima se susreću u svakodnevnom školovanju, koji im je omiljeni nastavni predmet, kako im izgleda nastava…. Učenici su s velikim ponosom pričali o novoj školi, a ujedno su i pohvalili svoje učiteljice Katarinu Mihalic, Marinu Ninić i Milicu Vadlja koje su im svakodnevna nit vodilja k boljem i uspješnijem obrazovanju. Učenici su županu Matiji Posavcu na poklon donijeli prekrasnu sliku.

Nakon ugodnog druženja, naučenog nečeg novog, ali i nezaobilaznim slatkim čašćenjem, dan je zaključen fotografijom za uspomenu.

(Međimurska županija)

Prethodna Knjižnica za Ukrajinu
Skip to content