ŽOK Kaštel – kraj sezone – Hvala svima

Nakon poduljene odbojkaške sezone stigli smo da samog kraja prvenstvenog dijela i odigrali zadnje ovosezonske utakmice… 

U četvrtak naše II. i III. ekipa Kaštelanki odigrale su utakmice protiv nama dobrog znanog protivnika, ŽOK Ivanca. Nažalost, ni jedna od ekipa nije uspjela uzeti bod ili se vratiti doma sa sva 3 boda.. Treća ekipa igrala je prva te po rezultatu možemo vidjeti da nažalost nisu imale sreće (11:25, 14:25, 7:25). Nakon ove utakmice slijedila je odmah naša druga ekipa koja također nije uspjela uzeti ni bod iako su se hrabro borile (10:25, 17:25, 21:25).

U petak naše mlade nade, mini i mala odbojka, odigrale su svoje zadnje utakmice za ovu sezonu i zauzele fantastično 2. mjesto! Nadamo se da će već i sljedeće sezone zauzeti sam vrh tablice. Veseli nas što naši treneri posvećuju toliko pažnje i vremena mlađim uzrastima i s nestrpljenjem očekujemo njihove nove utakmice i sve bolje rezultate jer one jesu budućnost našeg kluba. 

I kao šećer na kraju, naša seniorska ekipa odigrala je zadnje kolo protiv ekipe ŽOK Ivanec I. Naše djevojke nisu uspjele pobjediti na domaćem terenu uz veliku podršku s tribina te čestitamo suparničkoj ekipi. Rezultat: 1:3 (23:25, 17:25, 25:20, 18:25). 

Hvala našim trenerima koji su još jednu sezonu pokazali kako se uz dobre pripreme i veliku motivaciju mogu postići izvrsni rezultati. Neizmjerno smo zahvalni na njihovoj podršci i nadamo se da će sljedeća sezona biti još uspješnija od ove i da ćemo postići što bolje rezultate u svim kategorijama. Nadamo se i što bržem oporavku i povratku našeg srednjaka! 

Ovim putem željeli bismo se zahvaliti i svim sponzorima koji nas prate tijekom cijele sezone i podupiru naš napredak te posebice cafee bar-u Plavi iz Pribslavca koji nas je velikodušno ugostio i počastio nakon zadnje utakmice. Željeli bismo se zahvaliti i našim najmlađim igračicama koje su bodrile seniorsku ekipu i glasnim navijanjem dale vjetar u leđa našim seniorkama koje se trude biti što veća motivacija našim djevojčicama. 

A najveće HVALA željeli bismo izreći svim našim najvjernijim navijačima i navijačicama koji nas prate tijekom cijele sezone te svim roditeljima koji su uz svoju djecu provodili još sezonu u dvoranama diljem Hrvatske. 

Do nekog novog druženja uz ili na odbojkaškim terenima,

AJMO KAŠTEL! 

Prethodna Puštanje meteorološkog balona
Skip to content