Poslovni dnevnik i Međimurska županija 27. travnja 2015.,u Čakovcu, (Zgrada Scheier, Matice hrvatske 1 i Zgrada

Doma sindikata, Kralja Tomislava 1)organiziraju BESPLATNE edukacije za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-e u sklopu projekta Poslovni uzlet.

 

 

Na edukacijama možete saznati informacije kako do sredstava EU-a za regionalni i ruralni razvoj te poljoprivredu, na koji način doći mikrokredita uz CIP garanciju, kako za malo kuna oglašavati uz Google i Facebook te kako svoje poslovanje možete voditi i kada niste u uredu uz Cloud uslugu.Saznajte kako uštedjeti novac na računima za strujui kako osigurati naplatu potraživanja i poboljšati likvidnost tekako treba izgledati kvalitetan kreditni zahtjev. Informirajte se o novoj šansi za poslovanje restrukturiranjem malih i srednjih poduzeća te o izvozu kao idealnoj prilici za proširenje poslovanja.

Prijavite se na edukacije što prije na poslovni.hr/ck-prijava jer je broj mjesta ograničen! Osigurajte svoje mjesto na edukacijama koje vam mogu pomoći u vašem poslovanju! 

 

Više o programu događanja i rasporedu edukacija na: poslovni.hr/cakovec  

 

Za dodatne informacije zovite nas ili nam pišite na 01 6326 000 i 6326 021 i/ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.