ZOKŽenski odbojkaški klub Kaštel Pribislavec djeluje u Pribislavcu 13 godina i okuplja 40-tak djevojčica i djevojaka.
Mlađa skupina Limačice okuplja učenice 1.-8. razreda osnovne škole i njih već drugu godinu zaredom trenira trenerica Nives Lovrenčić dugogodišnja igračica ŽOK-a Kaštel.
Naše su se limačice prošle godine po prvi puta natjecale u mini odbojci. I ove godine planira se natjecati u mini odbojci.
Predstavljajući Međimursku županiju na turniru u dvorani Dana odbojke u Zagrebu prezentirale su kvalitetnu mini odbojku kao najmlađa ekipa.
Našu prvu ekipu čine juniorke i seniorke predvođene trenerom Markom Obadićem. Prva ekipa takmiči se u  II Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Centar.
Prošle sportske sezone seniorke su zauzele 7. mjesto na tablici a ove godine s obzirom na kvalitetne pripreme  trener optimistično  predviđa vrh tablice.
Rad ŽOK-a Kaštel prožet je kroz cijelu godinu bez obzira na trajanje sportske sezone. Ove godine već četvrti put zaredom organizirao je proslavu Dana žena, zatim  u ljetnim mjesecima organizirao malu školu odbojke,  turnir odbojke na pijesku popularne '' pješčane oluje''.
Svim aktivnostima koje klub organizira nastoje se osigurati neophodna sredstva za normalno djelovanje kluba u 2. A ligi ( kotizacije, licenciranje igračica, sportska oprema, trener, suci).
Službene utakmice klub odigrava u dvorani ETS- ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu.
Naime, zbog Propisnika Odbojkaškog saveza dvorana u kojoj se odigravaju službene utakmice mora udovoljavati službenim kriterijima.Upravo zbog  neadekvatne dvorane u Pribislavcu klub godišnje mora izdvajati pozamašna sredstva za najam dvorane.

Polovicom 4. mjeseca održana je  izborna skupština  gdje je za predsjednicu ŽOK-a Kaštel ponovno izabrana gđa. Višnja Ivačić, za potpredsjednika ja izabran g. Toplek Vlado, tajnica Prprović Danijela i blagajnica Toplek Jelena.
Ovim putem zahvaljujemo našim dragim navijačima, ljubiteljima odbojke te svim mještanima Pribislavca na posjećenosti odbojke na pijesku te Vas sve pozivamo da bodrite naše odbojkašice na utakmicama koje odigravamo u ETŠ-u u Čakovcu.

Službeni blog   ŽOK Kaštel

BUDUĆNOST ŽENSKOG ODBOJKAŠKOG KLUBA „KAŠTEL“

Dobra organizacija, uspješni rezultati i kvaliteta Ženskog odbojkaškog kluba „Kaštel“ nadaleko je poznata a odbojkašice su to potvrdile svojom igrom i svojim rezultatima.

Naime, ŽOK„Kaštel“ je najbolja ekipa u II. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi-centar i zauzima prvo mjesto. Uspjehe najboljeg međimurskog kluba prepoznale su i djevojčice iz cijelog Međimurja i uključile se u rad i odbojkaške treninge koji se održavaju u Pribislavcu. Djevojčice svih uzrasta od prvog razreda osnovne škole do prvog razreda srednje škole pokušat će nastaviti niz uspješnih rezultata prvotimka ŽOK-a Kaštel koje su njihov uzor i pokazatelj da bavljenje sportom je najbolji i najzdraviji način života. Od ove sezone, točnije, od 19.02.2011. osnovala se međužupanijska liga na području Međimurske i Varaždinske županije. Sa područja ove dvije županije natjecale su se svega dvije ženske ekipe, ŽOK „Kaštel“ u 2.A ligi i ŽOK „Varaždin“ u 2.B ligi. Međutim još se u nekoliko sredina marljivo radilo sa djevojkama i djevojčicama koje se nažalost nisu imale gdje natjecati. Stoga je proizašla ideja da se u proljetnom dijelu natjecanja 2010./2011. organizira međužupanijska liga koja nebi izazvala neke veće troškove. Međužupanijsku odbojkašku ligu čine Varaždin II, Barok Varaždin, Ivanec, Nedelišće i Kaštel II. ŽOK „Kaštel II“ broji više od 30 igračica iz cijelog Međimurja i one se sve ravnomjerno bore za ulazak u ekipu u kojoj može biti samo 12 registriranih odbojkašica. Prva dva kola mlađe odbojkašice su izgubile od ŽOK „Barok“ i ŽOK „Ivanec“ ali uslijedile su i dvije pobjede i to protiv dva međimurska kluba ŽOK „Nedelišće“ i ŽOK „Štrigova“. Ovaj vikend, 19.03.2011. na Poletu u Pribislavcu naše odbojkašice ugošćuju odbojkašice iz Varaždina. Utakmica počinje u 11 sati i pozivamo sve ljubitelje odbojke i sve roditelje da dođu, podrže i pogledaju budućnost najboljeg kluba u međimurskoj županiji pa i šire.

 Godišnja skupština 2011. g.

ŽOK Kaštel iz Pribislavca održao je 30.06.2011. redovitu godišnju izvještajnu Skupštinu. Mnogobrojne igračice, roditelji, članovi uprave I dragi gosti bili su upoznati sa brojnim kvalitetnim rezultatima kluba koji stručno I kvalitetno radi sa seniorkama I mlađim dobnom skupinama. Skupštinu je profesionalno vodila dugogodišnja podpredsjednica I članica uprave kluba gđa Korent Vera koja sa svojim suprugom čini logistiku klubu bez koje se teško opstaje.

Osim uspješnih rezultata kluba u natjecateljskom dijelu  velika uspješnost kluba je njegova opstojnost - ove godine ŽOK Kaštel obilježava petnaestu godišnjicu djelovanja. Profesionalno I stručno je sve dobne igračke skupine predvodila trenerica Željka Obadić koja je predvodnica I dugogodišnja igračica  u klubu od samog osnutka. Povijesne rezultate klub je sa svojim seniorkama postigao prošle godine kad je čvrsto držao prvu poziciju u II. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi – centar I na taj način direktno sudjelovao I u kvalifikacijama za I.A ligu. Uz veći angažman djevojke Pribislavca sigurno bi postigle uspjeh u kvalifikacijama, ali klub kao I sve sportske klubove opterećuju financije, pa tako nije bilo sreće prošle godine. Da  djevojke – seniorke , djevojčice – limačice, juniorke I kadetkinje kvalitetno rade I da svoju odbojkašku ljepotu prezentiraju kako sebi tako I brojnim navijačima dokazale su I u ovoj sezoni kada su seniorke do zadnjeg kola konkurirale prvoj poziciji u II.HOC ligi, a mlađe  dobne skupine postigle uspješnu drugu poziciju u III. Regionalnoj ligi, uspjeh na turniru u Zagrebu I ispješnu suradnju sa klubom u Lendavi.

Kruna ovogodišnjeg uspjeha su dobivena sredstva na prijavljeni  natječaj Hoo, sredstva za sportsku opremu i pomagala.

ŽOK Kaštel se zahvaljuje svim simpatizerima, donatorima I navijačima kluba na suradnji I pomoći .