Uz blagdansko vrijeme, načelnica Općine Pribislavec, Višnja Ivačić i zamjenik Krunoslav Kamenić primili su najuspješnje udruge s područja Općine.

U opuštenom i predblagdanskom raspoloženju sudjelovali su predstavnici udruga koji su ove godine imali godišnjice stvaranja i rada u civilnim programima Općine.

Druženju su prisustvovali:

NK Polet za 60. godišnjicu kluba, Tenis klub Pribislavec za 20. godišnjicu kluba, ŽOK Kaštel za 20. godišnjicu organizaciju Pješčane oluje i ulazak u 1. B Hrvatsku odbojkašku ligu, KUD Kaštel za nekoliko obilježja: 20. godišnjica rada društva, 5. godišnjicu susreta Alkap, 5. godišnjicu susreta dječjeg folkornog stvaralaštva i Udruga Sport za sve koja je 5. prosinca ove godine primila godišnju medalju za razvoj sportske rekreacije "Mirko Relac". Rekreativkama je bila dodijeljena nagrada u na redovitoj Skupštini Hrvatskog saveza sportske rekreacije "Sport za sve" u Zagrebu. Uz prisustvo 50 delegata iz cijele Hrvatske nakon Skupštine održana je svečanost Dan sportske rekreacije Hrvatske na kojoj je bila Pribislavčankama dodijelena nagrada.

Načelnica Općine sa zamjenikom Kamenićem se zahvalila svim udrugama koje prezentiraju uspješnim programima i ostvarenim rezultatima Općinu Pribislavec i svima zaželjela još mnogo takvih obilježavanja.

Čestitka načelnice: "Želimo Vam zahvaliti na suradnji, podršci i trudu koji ste uložili u radu udruga kako biste poboljšali svijet u kojem živimo. Želimo Vam blagdane ispunjene ponosom, srećom i zahvalnošću na svemu što ste tijekom ove godine postigli i neka Vam posluže ostvarenja za motivaciju u ostvarenju novih snova u 2019. godini. Općina Pribislavec će pratiti uspješne rezultate udruga s naše općine."

U ime Udruga riječima zahvale načelnici i zamjeniku obratili su se gđa. Danijela Prprović, predsjednica ŽOK-a Kaštel i gosp. Saša Grkavac, predsjednik NK Polet.

 

IMG-32e34601f01778549eb9acf07e1475ce-V

 

IMG-c664e9d02f9decfdc410dc393bedf90e-V