FOTKA PJESCANA web

 

 

 

 

Ženski odbojkaški klub Kaštel iz Pribislavca organizirao je od 11. srpnja do 23. srpnja osamnaestu tradicionalnu Pješčanu oluju. Susret pjeskaša u odbojci okupio je 14 muških i 8 ženskih ekipa iz Međimurja. Teren u odbojci na pijesku u Pribislavcu je punih dvanaest dana vrvio od posjetitelja i igračica odnosno igrača pjeskaša. ŽOK Kaštel je bio odličan domačin za sve posjetitelje i igrače. Osim vrhunske odbojke koja se prezentirala u vrućim ljetnim večerima domačin je pripremio za prisutne fine Kaštel langoše i hladna pića. ŽOK Kaštel se zahvaljuje svim roditeljima i prijateljima kluba na svesrdnoj pomoći u organizaciji Pješčane oluje. Veliku zahvalu klub uručuje svim sponzorima i dobrotvorima koji su pomogli u provedbi 18. Pješčane oluje.

ŽOK Kaštel ove godine obilježava 20. godišnjicu djelovanja i ovogodišnja Pješčana oluja je bila jedan od programa provedbe rođendana. Ovogodišnje simbolične obljetnice krase ŽOK Kaštel iz Pribislavca, 18. godišnjica Pješčane oluje i 20. godišnjica rada kluba. ŽOK Kaštel se zahvaljuje svim prijateljima kluba koji nas posječuju i pomažu u radu kluba.

Sportski rezultati Pješčane oluje:

ženska kategorija 1. mjesto Pajdo ( Majlinda Vnuk, Inka Varga i Lara Novak )

2. mjesto Pupe ( Željka Obadić, Darina Ivačić I Nives Lovrenčić )

3. mjesto Extra ( Vesna Zorc, Miriam Varga, Branka Krištofić, Karmen Tomašić i Branka Cimerman )

 

muška kategorija 1. mjesto Rips ( Ivica Kasapović, Kruno Frančić i Ivan Kanoti )

2. mjesto Arapi ( Karlo Končić, Karlo Novak, Tomislav Radiković, Dario Nikulić, Davor Mikulić )

3. mjesto Kaštel kamen ( Željko Ivačić, Marko Obadić, Ivan Kovač, Nikola Furdi I Robert Tarandek )

Vrhunski turnir Pješčana oluja 2016. okupio je izvanredne ekipe u odbojci na pijesku i ŽOK Kaštel se zahvaljuje svim ekipama na sudjelovanju i fer igri, a posjetiteljima na lijepom druženju.

 

 

ŽOK KAŠTEL IZ PRIBISLAVCA 18. rujna ove godine obilježava 20. godišnjicu osnutka.

Odbojkašice I cijela Uprava kluba zahvaljuje s svim prijateljima kluba na praćenju I pomoći u radu kluba. Velika hvala mještanima Općine Pribislavec I sponzorima koji su punih 20 godina pomagali klubu. ŽOK Kaštel se zahvaljuje I svim generacijama kluba koje su u tijeku 20 godina sudjelovale u igračkom statusu I poziva sve prijatelje da se priključe rođendanskom slavlju 8. listopada 2016. na satdionu NK Polet na plesnom podiju.

Sretan rođendan ŽOK- u Kaštel iz Pribislavca!