OPĆINA PRIBISLAVEC, EKO ZONA I KONCESIONAR BABIĆ PROVODE U SURADNJI SA OŠ V. NAZORA, UDRUGAMA MJESTA I MJEŠTANIMA OPĆINE AKCIJU ''DAN PLANETA ZEMLKA – 2016. GODINE.

UREĐENJE OKOLIŠA MJESTA KANDIDIRANO JE U OKVIRU MEĐUNARODNOG PROJEKTA ''ZELENA ČISTKA'' 2016.

POŠTOVANI MJEŠTANI MOLIMO DA SE UKLJUČIMO U ŠTO VEĆEM BROJU I UREĐENJEM ŽIVOTNOG OKOLIŠA ULJEPŠAMO NAŠU SREDINU.

AKCIJA ''DAN PLANETA – ZEMLJA'' PROVEST ĆE SE,

  • U PETAK 22.04.2016. GODINE S POČETKOM U 08,00 SATI

I. DIO AKCIJE

-08,00 DO 11,30 EKO ZONA ORGANIZIRA AKCIJU U DVORIŠTU OŠ - KAŠTELU (učesnici učenici OŠ, članovi Eko zone, korisnici socijalne pomoći CSR, predstavnici udruga i organizacija).

-U TOM VREMENU ĆE SE PRIKUPLJATI TEKSTIL – HUMANA NOVA ČAKOVEC, PAPIR I KARTON – KONCESIONAR BABIĆ I ELEKTRONIKA - DUMA ELEKTRONIKA, OD STRANE OVLAŠTENIH SAKUPLJAČA ISPRED KUĆA (označiti trakom na ogradi) ILI OSOBNO DOSTAVITI U DVORIŠTE DRUŠTVENOG DOMA.

II. DIO AKCIJE

-13,00 OKUPLJANJE UČESNIKA ISPRED DRUŠTVENOG DOMA

-13,00 DO 13,30 PODJELA U GRUPE I IZDAVANJE RADNIH OBVEZA ZA ČIŠĆENJE TERENA PREMA PLANU KOMUNALNOG REDARSTVA, TE PRIKUPLJANJE ISTOGA U KAMION-SMEĆAR.

-AKCIJA ČIŠĆENJA TERENA TRAJE DO 17,00 SATI

NAPOMENA:

AKCIJA JE BILA U PLANU U PETAK I SUBOTU, ALI RADI PREDVIĐENOG LOŠEG VREMENA SVE AKTIVNOSTI ĆE SE PROVESTI U PETAK 22.04.2016. GODINE.

UČESNICI AKCIJE SA SOBOM PONIJETI ALAT ( grablje, lopata, motika, srp i sl. ) VREĆE ĆE PODIJELITI OPĆINA PRED POČETAK AKCIJE.

U SLUČAJU LOŠEG VREMENA AKCIJA SE ODGAĐA DO DALJNJEG.

KONTAKT: TELEFON 040/360-211.

HVALA NA SURADNJI.

OPĆINA PRIBISLAVEC

UDRUGA EKO ZONA

OSNOVNA ŠKOLA

KONCESIONAR BABIĆ