Web 1

 

 

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, danas su posjetili Međimursku županiju, prigodom čega su obišli gradilište nove sportske dvorane Osnovne škole u Orehovici, lokaciju izgradnje osnovne škole i sportske dvorane u Pribislavcu, a prvi dio posjeta  su završili obilaskom Gospodarske zone u Svetom Martinu na Muri.

 

Tako su u Orehovici mogli čuti kako je Međimurska županija osigurala 3 milijuna kuna za nastavak radova koji traju već devet godina, a sada se očekuje i dodatna financijska pomoć države.

- Pomoć već dobivaju i dobit će je, kazao je premijer Milanović. Ja sam premijer četiri godine, a vjerujem da ću biti još četiri, no za ono što je bilo ranije ne mogu odgovarati. Kada je riječ o Pribislavcu (novoj školi i dvorani) treba reći da je ovo ozbiljno gradilište, ozbiljna investicija od 35 milijuna kuna, koja će biti sprovedena u suradnji županije i države. Svatko će dati svoj udio (malo županija, malo država) i ne bi trebalo biti nikakvih problema da škola i prateća dvorana uskoro budu u potpunosti izgrađene i u funkciji za koju su namijenjene.

 

Članak u cijelosti možete pročitati OVDJE.